Kirja arvostelut

Eli tänne laitan omia kirja arvostelujani :)
 
 

Nimi: Illallinen vampyyrin kanssa eng. Dinner whit a vampire

Kirjoittaja: Abigail Gibbs

Julkaisuvuosi: 2013

Sivumäärä: 542

Ikäsuositus/raja: K16

Violet Lee joutuu kammottavan verilöylyn silminnäkijäksi keskellä öistä Trafalgar Squarea. Vampyyrit ovat kohdanneet metsästäjänsä ja tehneet heistä selvää. Nyt he vievät Violetin mukaansa maailmaan, jollaisesta hän ei ole osannut edes uneksia.Kauniit, joutilaat pedot elävät kartanossaan kuin jollain toisella aikakaudella: viini virtaa ja silkki kahisee. Peloissaan Violet yrittää paeta, mutta hänellä on yhtä suuret mahdollisuudet kuin antiloopilla leijonalaumassa. Lopulta hän taipuu jäämään, jotta hauras rauha ihmisten ja vampyyrien välillä säilyisi rikkumattomana.

Kirja on nuorille suuniteltu, ja sen huomaa kirjasta. Kirjailijahan aloitti kirjoittamaan kirjaa neljätoista vuotiaana. Jotkut valittavat että kirja oli sekava ja pomppiva. Kirja sisälsi myös seksiä ja väkivaltaa, ja kaikki eivät pitäneet siitäkään.

Itse rakastin kirjaa. Siinä oli hieno juoni ja kirjailijalla upea mielikuvitus. Kirjassa hyvin tärkeässä roolissa esiintynyt Kaspar herätti myös monia mielipiteitä. Kaspar oli vampyyri prinssi, ja tuleva kuningas. Kaspar käyttäytyy väkivaltaisesti Violetia kohtaan ja ottaa tytöltä mitä haluaa kysymättä häneltä. Lopussa parin tunteet kuitenkin lämpenevät, ja käy ilmi että heidät on tarkoitettu toisilleen. 

Kirjaan tulee vielä jatkoa.

Arvosana: 9 koska... kirja saattoi olla hieman sekava. Siitä lähtee yksi piste. Mutta kirjassa oli hyvä idea, ja sitä oli mukava lukea. Todennäköisesti uusi suosikki kirjani.